Workshop, babyshower och gudomliga mackor

I lördags tog jag pendeln till Odenplan och det här fina! Jag var nämligen deltagare på en workshop som Svensk Form höll i och vi diskuterade hur de skulle kunna utveckla sin relevans för nya och gamla medlemmar. Alltså, workshopen var inte på stationen, utan i närheten bara. Men de här bilderna får symbolisera det.

 

Direkt efter workshopen var klar bokstavligen kastade jag mig iväg mot söder för där väntade förberedelser och fix inför en babyshower som jag och Annika styrde, där vi överaskade Sanna och Joel som ska ha barn 3 veckor före oss! (Ser nästan mer ut som att det är Philips och min babyshower på den andra bilden eftersom vi står i mitten, men så blev det bara för att det är Sanna som tagit bilden.)

Jag hade storslagna pyntplaner dagarna innan, men tiden fick sätta begränsningarna. Jag tycker ändå vi fick till det himla fint och varken Sanna eller Joel anade någonting! Mycket lyckat. Om ni tittar noga i bilden kan ni se luftballonger i papper som jag fixade, jag tänkte lägga upp en mall om någon är sugen på att göra en likadan! Kommer förhoppningsvis i veckan!

 

I söndags var jag helt uttömd på enegri och hade väl inte en av mina bästa dagar. Jag vaknade vid 05, som jag gjort den senaste veckan och sen bara grät jag. Det fanns liksom inget stopp. Och jag vet inte exakt varför jag grät. Men jag har väl mina aningar, stress, graviditet, mycket som händer omkring mig och folk i min närhet som inte mår bra. Jag tror det bara har varit för mycket. Så Philip och jag gick bort till Midsommarkransen och åt macklunch på Scandwich. Jag tog den veganska mackan och ha-llå vad god den var! Hit kommer jag absolut gå fler gånger!

Sen gick vi hem och spelade lite Super Mario Oddysey, kollade på fotboll och på kvällen åkte vi hem till Stefan för lite söndagsmiddag. Tack för mig helgen! Nu är det en ny vecka och jag känner våren!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4 Comments

 1. Vicky 17 april, 2018 at 19:26

  är det där odenplans tunnelbana nu?? guuuu haha, har väl inte varit där på en evighet hjälp. och så spännande med allt och mage och så fint på det där kafeet?! wow vill bara till sthlm nu och ny-upptäcka hemstan och fika med dig!

  Reply
  1. Anna María 17 april, 2018 at 19:28

   Det är Odenplans pendelstation! Så fint! Haha! Ja men kom hit och hem så fikar vi! Ska visa dig alla nya ställen ☺️

   Reply
 2. Anki 17 april, 2018 at 20:20

  Haha ja såg verkligen ut som er babyshower på den där bilden xD men så fint det såg ut! Tråkigt med att må ledset, men så är livet ibland 🙁 Härligt dock med mario, god mat och VÅREN <3

  Reply
  1. Anna María 17 april, 2018 at 21:02

   Hehe! Visst gjorde det ? Ja, livet är så ibland. Men skönt att veta att det alltid vänder! Tur ändå att jag har Mario! ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *