9 bilder från långhelgen

Den här långhelgen har varit helt magiskt bra! Alltså vädret har såklart spelat otroligt stor roll in i det hela. Är tacksam för sommarvärmen som kommit. Hurra för den! Här kommer 9 bilder från min långhelg och vad jag har hittat på.

I torsdags åkte jag, Philip och Stefan ut i skogen för att plocka ramslök! Men först lite obligatoriskt fika i skogen innan vi kunde plocka med oss av det gröna guldet.

 

Enskede

Jag har varit i Enskede och ätit lunch på Matateljén. Älskar husen i Gamla Enskede, så himla fina. Där kan jag helt klart tänka mig att bo en dag. Behöver bara förbättra min ekonomi först.

 

I fredags jobbade jag en stund på Snickeriet innan jag åkte in till stan och mötte upp Philip för lite häng. Vi åt glass och gick till Stockholm Under Stjärnorna där varenda Stockholmare och besökare njöt av solen. Sån utomlandskänsla alltså! Nere på gatan möttes vi av den här maffiga magnolian som precis höll på att blomma. ♡

 

Philip och jag har testat KRUBB som öppnat på Telefonplan. Här provade jag deras Halloumiburgare som var supersmarrig! Coleslawn, inte minst. På mig hade jag Philips nya tröja härifrån (adlink). Passade perfekt på min gravida kropp! Kanske lånar den lite mer…

 

Cherry blossom Stockholm

Eftersom jag inte har hunnit förbi Kungsträdgården nåt i år under blommningen av körsbärsträden så passar jag på att njuta och fota alla andra blommande träd som jag passerar. Hehe. Men fint är det, det kan väl ingen säga något annat om?

 

Pannkakor

Och så har jag hängt på vår balkong. Ätit så många måltider som möjligt där ute och lyssnat på ljudbok. Balkongen må vara liten, men jag är så otroligt glad att vi har den där lilla extra ytan att vara på under den varma delen av året. I gårkväll såg jag några pannkakor susa förbi på instagram och efter det var mina middagsplaner klara. Så gott!

Hoppas du också hade en fin långhelg!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2 Comments

 1. Alicia 14 maj, 2018 at 21:57

  Så fin helg alltså <3 Är evigt sugen på att hitta ramslök men det är bara liljekonvalj överallt haha.. Hur gör man!!

  Reply
  1. Anna María 15 maj, 2018 at 09:18

   Haha! Jag som tycker mig aldrig hitta liljekonvalj 😛 Fast jag letar å andra sidan inte efter det på samma sätt 😉

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *