Nytt skåp i vardagsrummet

Ett uppmärksamt öga såg i det här inlägget att vi har en ny möbel i vardagsrummet. För nu med en bebis på väg så behöver vi mer förvaring för diverse prylar. Philip har länge varit sugen på IKEAs rottingskåp STOCKHOLM 2017, så vi slog helt enkelt till på ett sånt för några dagar sedan.

Just nu ställde vi mer eller mindre bara dit det och vi har inte fixat någon vidare ordning inne i skåpet än, hittills har jag seriöst bara stuvat in de kläder och barnprylar som vi har hemma. Planen är att vi ska fixa ett skåp in till sovrummet där vi har kläder och andra nödvändigheter till bebisen. Men det ska jag fixa till lite innan det är klart, så det här skåpet får husera de prylarna så länge.

 

IKEA Stockholm 2017 skåpI nuläget krockade kanske skåpet lite med vår nuvarande tavelvägg, men det fixar vi till en annan gång. Hehe. Och postern som tidigare hängde på en krok fick flytta ut i hallen. Så jag hängde dit min drömfångare som jag gjorde i Superskaparna så länge. Och mitt mini-växthus av tavelramar fick flytta upp på skåpet och suga i sig dagsljuset som kommer in genom fönstret. Vasen (adlink) fick jag i födelsedagespresent från Philip och jag tycker så mycket om den!

 

IKEA Stockholm 2017 skåp

Vi får boa in oss lite mer i och på skåpet och jag får testa lite allt möjligt att ha på toppen. Är ganska sugen på någon form av ljuskälla. Vi har en gräslig lampa i föstret som är till höger om själva skåpet, den passar inte alls in i resten av lägenheten, men den ger ljus. Det vore i alla fall kul med något fint som ger ett bra sken så att vi kan byta ut den gräsliga lampan. Men det får bli ett senare inköp (eller DIY!), jag får återkomma om det.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

8 Comments

 1. Helly 10 maj, 2018 at 09:47

  Den är så fin!
  Köpte hem den till nya huset där den får agera skåp för alla våra vin- och ölglas.

  Reply
  1. Anna María 11 maj, 2018 at 10:51

   Jag tyckte att det var de skåpen som skymtade förbi i nåt inlägg. Superfina! Och det får ju plats hur mycket som helst i dem!

   Reply
 2. Ellen 10 maj, 2018 at 10:34

  åh, jag älskar den där möbeln! så himla fin.

  Reply
  1. Anna María 11 maj, 2018 at 10:49

   Det är den verkligen! Och sjukt rymlig!

   Reply
 3. Christin - Midis 10 maj, 2018 at 21:33

  ÄLSKAR det där skåpet. Har tittat x antal gånger på det till huset. SÅ FINT!

  Reply
  1. Anna María 11 maj, 2018 at 10:45

   Det är superfint! Känns som ett bra beslut att vi köpte det 🙂 Ja! Så fint till huset verkligen!

   Reply
 4. Alicia 11 maj, 2018 at 10:51

  Det där skåpet är såååå snyggt!!!!!! Synd att Andreas ogillar rotting och katterna gillar det lite för mycket hehehehe. Blev jättebra kombo med ditt metallträd också tycker jag!

  Reply
  1. Anna María 11 maj, 2018 at 10:57

   Attans att Andreas inte gillar rotting. Men kanske lika bra om katterna älskar det. Känns väldigt katt-likeable. Hade jag varit katt hade jag velat ha allt i rotting 😛

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *