Om Dnilva

Dnilva | by Anna María

Vad är Dnilva?

Dnilva är en kreativ studio och blogg som fokuserar på att inspirera, tipsa om projekt du kan göra själv, DIY, pyssel och skapande i stort och smått. Utöver det smarta hemmaknep, inspirerande resmål, recept, stadsodling och om livet i allmänhet. På dnilva.se ska du som besökare känna dig inspirerad och uppmuntrad till att våga göra saker själv. Dnilva drivs av den mångsidiga kreatören Anna María Larsson.

Under våren 2017 var Anna María aktuell i TV4-gruppens tävlingsprogram Superskaparna där hon efter en jämn final slutade på andra plats. I Superskaparna tävlar deltagarna under enorm tidspress i skapande, re-makes och ”gör-det-själv” genom att ta fram allt från takkronor, hundkojor och vikväggar. Programledare är Marie Serneholt och i expertjuryn sitter Jonas Sandström och Maria Westerberg. Här kan du se alla blogginlägg om Superskaparna.

Vem är Anna María?

Anna María är 30 år, född och uppvuxen utanför Uppsala. Efter studenten flyttade hon till Piteå för att studera Mediedesign där hon bodde i 3 år. 2008 flyttade hon ner till Stockholm och studerade till Interactive Art Director på skolan Hyper Island och är sedan dess bosatt i huvudstaden.

Anna María är en mångsidig kreatör och har efter examen jobbat som både grafisk formgivare, designer och Digital Art Director på reklam-, varumärkes- och tjänstedesignbyråer. Senast kommer Anna María ifrån Äventyret som hon var med grundade och drev mellan 2014-2017.

Med insikten om att livet är för kort för att inte våga prova sa Anna María upp sig från sitt fasta jobb på Äventyret och har från februari 2017 valt att leva sin dröm och jobba på heltid med Dnilva.

På fritiden spelar Anna María innebandy i ett korplag, tycker om att umgås med vänner över en god middag med ett glas vin och att resa till nya platser i världen. Ett av hennes favoritresmål är Island. Inte så konstigt då hennes släkt på mammas sida bor där. Uppvuxen med familj i två länder och tvåspråkig sen hon lärde sig att prata har gjort att hon känner sig hemma både i Sverige och på Island.

Anna María gillar problemlösning och hakar gärna på nya digitala trender. Med en ständig nyfikenhet på livet och med en positiv grundsyn i allmänhet lever hon efter det Isländska mottot ”Þetta reddast!” (Det löser sig!).

Intresserad av att samarbeta?

Läs mer om PR och samarbeten här.


Följ Dnilva & Anna María i övriga kanaler