PR & Samarbeten

Varför samarbeta med mig?

Jag har hobbybloggat sedan 2005 och har successivt byggt upp en läsarskara som är stark och jag ser mig som en trovärdig källa. Något jag tänker att fortsätta vara. Detta betyder att de samarbeten jag gör kommer att tas på allvar och få en väldigt värdefull exponering.

Från och med februari 2017 jobbar jag helhjärtat med varumärket Dnilva och syntes under våren i TV-programmet Superskaparna på Sjuan där jag kom tvåa. Jag har en hög lägstanivå och jobbar mycket med både bilder och innehåll för att inget ska uppfattas slarvigt. Det är viktigt för mig att bloggen alltid känns professionell och trovärdig. Detta bidrar till en trogen läsarskara och ett krav är att produkter och företag jag samarbetar med bör hålla samma höga kvalitet.

Eftersom att jag har jobbat med digital marknadsföring i flera år är jag insatt i och tänker mycket på SEO (Search Engine Optimization) och jobbar med detta för att mina inlägg ska fungera långsiktigt. Förutom att Dnilva är ett unikt namn så är jag helt ensam på Google under den sökningen. Det gör att alla som vill hitta hit gör det utan söklabyrinter.

För att ett samarbete ska kännas värdefullt behöver det vara något som jag känner är intressant för mina läsare. Min trovärdighet är värdefull och jag vill inte äventyra detta genom att samarbeta med fel typ av bolag eller på ett sätt som inte gynnar mina läsare. Jag måste såklart även själv kunna stå för allt innehåll på sidan. Samarbeten kan även innefatta publicering på min facebooksida och Instagram.

Förutom redaktionella samarbeten brukar jag både föreläsa och hålla workshops. Dessutom har jag över 8 års erfarenhet av grafisk formgivning och digital designproduktion, så även denna typ av konsultprojekt kan vara intressant.

Pressutskick?

Jag tar gärna emot pressutskick och prover på produkter som du tror kan passa mig och mina följare, däremot garanterar jag inte att jag skriver om produkten om det inte är uttalat. Om jag skriver ett inlägg tar mig dessutom friheten att skriva mina helt ärliga åsikter om produkten.

Vad innehåller Dnilva.se?

På dnilva.se hittar du bland annat steg-för-steg guider, reseguider, smarta hemmatips, aktuella filmtips, större DIY-projekt, inredning, odling med mera.

Förslag på potentiella samarbetspartners:

  • Hantverksrelaterade butiker eller varumärken.
  • Återförsäljare av verktyg eller byggmaterial.
  • Resebyråer, hotell och event.
  • Modevarumärken.
  • Mat- livsmedelsleverantörer.
  • Design & Inredningsvarumärken eller återförsäljare.
  • Bokförlag inom mat, resor, pyssel, inredning osv.
  • Säkert mycket mer. Kom med förslag!
  • Självklart är jag även intresserad av att samarbeta med PR- / content- och mediebyråer.

Kostnad?

Vill du veta mer om pris och diskutera förslag på upplägg?
Kontakta mig antingen med ett konkret förslag, eller så bollar vi kring hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut. Jag är självklart momsregistrerad och har F-skatt.

Jag följer marknadsföringslagen

Jag märker tydligt ut mina samarbeten och som medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden är det viktigt för mig att man ska kunna lita på vad man läser och inte känna sig lurad då jag samarbetar med andra bolag.

Kontakta mig

Välkommen att kontakta mig via mail eller mitt kontaktformulär nedan, så tar vi det därifrån ?

Mail: annamaria [at] dnilva.se
Instagram: @Dnilva
Facebook: facebook.com/dnilva.se


Skriv ditt meddelande nedan så hör jag av mig!