Halloween 2011

Årets Halloweendress blev efter lite hetsfunderande en Sugar Skull i Dia de los Muertos anda.

Sanna som är min vapendragare och partner in crime när det gäller Halloweenutstyrslar var en supervacker sjöjungfru. Vi gick först till Beyond Retros Halloweenfest och efter ett snabbt stopp hemma igen gick vi till Berns där vi minst sagt stack ut i våra utklädnader. En himla fin kväll helt enkelt.

Och jag själv stod för sminket. Jag är supernöjd med tanke på att jag knappt sminkar mig i vanliga fall

4 Comments

 1. Johanna 31 oktober, 2011 at 18:19

  Cool outfit 🙂
  Vem sminkade? Ruggigt bra gjort.

  Kram

  Reply
  1. Anna María 1 november, 2011 at 10:55

   Tack! Sminkade gjorde jag själv 😉

   Reply
 2. Sanna 1 november, 2011 at 22:35

  Så himla fint!!

  Reply
 3. Pingback: 12 grejer du kan klä ut dig till på Halloween « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *