Det här med hår.

Sen jag klippte mig kort för första gången, tror det var i november 2008 så har jag ändå gillat att ha kort hår. Av och till har jag väl i och för sig önskat att jag hade långt hår så jag kunde ha lockar, fina flätor och annat som man kan göra när man har långt hår.

I och med att jag har gjort en del hårjobb och gått flera hårvisningar så har jag ibland inte behövt tänka på hur jag vill ha mitt hår. Svart, brunt, rött, kort på ena sidan, tung lugg, kort V formad lugg, kort nacke, längre nacke osv. Jag har ju självklart fått säga och tycka till lite grann. Men på något sätt har jag gått med på lite knasiga frisyrer med skräckblandad förtjusning. Jag hör munnen säga ”Kör på! Klipp hur du vill.” men min hjärna i själva verket tänker. ”Hjäääääääääälp!”

Sen i somras har jag haft en tanke om att jag kanske skulle testa på att ha rätt så ljust hår. Jag trivdes ganska bra i den sol- och saltvattensblekta färgen jag fick i somras efter seglingen i Kroatien. Jag har också funderat på en kortare page och jag börjar faktiskt närma mig nu.

MEN! Så fick jag en förfrågan om jag ville vara med på en ny hårkollektion, jag vet inte än vad som exakt ska göras mer än att det kommer bli kort igen. Sååå nu måste jag bara ta ett beslut (efter att jag fått mer detaljer så klart) om hur jag ska göra. Klippa eller inte klippa? Det är frågan.

Vad tycker ni?

Frisyrer i kronologisk ordning. Från 2008 till 2011. Olika färg, form, längd vad gillar ni?

2 Comments

 1. Elin A 30 januari, 2012 at 15:30

  Jag tycker du är mest fierce i kort hår!

  Reply
  1. Anna María 31 januari, 2012 at 14:05

   Tack! Jag tror jag ska våga. Det kommer bli kort. Svinkort på vissa ställen. Men vadfasen det växer väl ut.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *