Tokyo!

Bye Sweden
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo
Tokyo

Resan till Tokyo gick hur bra som helst, det sjuka är att jag knapp än fattat att jag är här och ännu mindre att jag först kommer hem i mars. Detta är liksom bara början på resan. Tokyo är en sjukt ball stad. Jag förstår INGET som står på skyltarna och japanerna pratar ändå japanska med mig. Men jag nickar och ser glad ut. Det funkar rätt bra. Hittills har vi mest varit i Shinjuku och i går var vi en snabbis i Harujaku. Idag hoppas jag att vi ska hinna med att åka upp i nåt torn så vi kan se stan från ovan.

3 Comments

 1. Vicky 6 december, 2012 at 19:52

  BILDERNA. <3 åh så lovely!!!

  Reply
 2. karoline 7 december, 2012 at 17:13

  WOW WOW WOW vilka bilder!!!

  Reply
 3. Jessica 8 december, 2012 at 08:10

  Molnbilden var nog det vackraste jag sett!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *