Hur man gör hjärtformade ägg

Jag fick en fråga från det här inlägget om hur man gör hjärtformade ägg. Självklart ska jag visa det. Det är jättelätt.

Heart shaped egg - How to

Du behöver:
– Varma, hårdkokta, skalade ägg
– Ätpinnar, eller något annat rakt och långt
– Gummiband
– En liten bit av någon form av kartong, mjölkpaket brukar funka bra

Ta de varma, hårdkokta skalade äggen och lägg i vecket av kartongen. Lägg en pinne över äggen så att de trycks ner i kartongen. Fäst med gummiband och låt äggen kallna i typ fem minuter eller så länge du orkar vänta. (Om äggen spricker lite går det oftast att rädda ändå.) Ta loss äggen och skär upp.

Eftersom äggulan är olika stor i olika ägg blir inget ägg likt det andra. Såhär såg det ut ikväll när jag åt spenatsoppa.

Heart shaped egg

7 Comments

  1. Vicky 12 april, 2013 at 00:04

    men coooolt, måste testa!! tack för fina väskkommentaren och DETSAMMA. supersuperfin!

    Reply
  2. malin 14 april, 2013 at 16:15

    tack för anvisningarna!

    Reply
  3. Hanna 18 april, 2013 at 15:58

    Men vilket fancy tips, ska DEFINITIVT testas!

    Reply
  4. Emelie 19 april, 2013 at 12:23

    Fint ju, fast jag skulle bombis råka förstöra alla ägg.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *