Lucka nr 14: Berätta om din stil för ett år sedan

Tokyo

I dagens lucka i julkalendern är det tänkt att jag ska berätta om min stil för ett år sedan. Helt ärligt så känns det inte som om det har hänt så mycket med min stil det senaste året. Jag använder fortfarande samma kläder och trivs ganska så bra i dem. Den enda skillnaden kanske skulle kunna vara att jag är lite mer medveten och köper inte de där onödiga plaggen som ändå bara skulle ligga i garderoben och skräpa. Föra vintern när jag backpackade i Asien hade jag av naturliga skäl inte med mig särskilt mycket kläder och det fick mig att inse att det behövs ju egentligen inte. Jag klarar mig på betydligt mindre än jag tror. Ett sunt uppvaknande tror jag.

Det här är en del av ”Berätta om”-julkalendern av Emily Dahl.

2 Comments

  1. Johannas Retro 15 december, 2013 at 17:17

    Fina du! Åh Asien låter skoj, hade jag också velat åka till någon gång, främst Kina & Japan! 🙂

    Ha en fortsatt bra tredje advent! Kram, Johanna

    Ha en fortsatt bra tredje advent! Kram, Johanna

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *