Första semesterdagen

Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad
Summer in Halmstad

Det känns som om jag har varit besatt av tanken att få semester och nu har jag äntligen det. Tidigt, tidigt i går morse hoppade vi in i bilen och körde söderut till Halmstad. Så nu är Philip och jag nere i stugan med Philips föräldrar och syster med familj. Strålande sol och bad i havet bjöd första dagen på och det känns så bra att bara vara ledig.

Efter en stunds häng nere på stranden fixade Stina våffelcafé och bjöd oss alla på nygräddade våfflor i trädgården. När det blev lite svalare passade Philip och jag på att tvätta och städa bilen riktigt grundligt. Så nu kan vi glida fram med stil i vår gamla Volvo 244.

1 Comment

  1. Vicky 11 juli, 2014 at 20:14

    er bil är så himla retrofin!!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *