✎ Fredagslistan

bildkälla

Idag är det freaking-fredag och det firas med en liten lista.

När vaknade du imorse?
Mitt armband vibrerade typ 06.15 men jag tryckte bort det, tydligen, och somnade om. Hann med en omgång djupsömn innan jag vaknade av mig själv vid 07.00 och insåg att det visst var dags att gå upp.

Hur är ditt humör idag?
Mitt humör är bra, har en skön fredagskänsla som jag inte haft på ett tag. Är sugen på helg och väldigt glad för den enorma mängden snö som har kommit de senaste dagarna. Bara slasket håller sig borta.

Vad åt du till frukost?
Finn Crisp, alltid Finn Crisp. Några med gurka och en med tomat och örtsalt. Till det en froosh med mango- och apelsin.

Vad ska du göra ikväll?
Jag ska göra klart mitt bidrag till Monthly Makers. Har haft sån besluts- och prestationsångest inför första temat som är papper. Vill ju göra något så himla bra, men det i sig är ju lite motsägelsefullt mot vad våran tanke bakom Monthly Makers är. Det ska ju vara kul att skapa och göra grejer och en ska bara göra något liksom. Så nu har jag sagt åt mig själv att sluta tänka så mycket och bara göra istället. Är ni några som har hakat på utmaningen?

Och på lördag?
Vi är ett gäng som har dragit ihop en liten vinprovning. Är superspänd och ser fram emot allt kul jag kommer lära mig om vin.

Senaste låt du lyssnade på
Every Other Freckle – Alt J

Har du någon resa planerad snart?
Jag ska till Frankfurt och gå på Creative World-mässan om en dryg vecka. Vann ju det i Pattex Blog awards. Någon som har nåt Frankfurt-tips?

Ha en fin fredag kompisar!

 

3 Comments

 1. Beatrice 23 januari, 2015 at 17:36

  Allt det här låter himla fint, känner igen mig med det där med att somna om och vakna en timme senare och bah what? borde gå upp nu.

  Reply
 2. ISA 25 januari, 2015 at 03:30

  men va! vad är det för pris du vunnit!? grattis! kul!!

  Reply
 3. Sandra 25 januari, 2015 at 09:03

  Ingen hets men alltså jag är sååå nyfiken på ditt bidrag 😛

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *