Mot Frankfurt ✈

frankfurtkälla

I dag åker jag till Frankfurt för att gå på Creative World, som var en del av mitt pris i Pattex Blog Awards. (Går allt som det ska sitter vi på planet nu.) Det är ”världens största mässa för den kreativa saktorn” eller om en vill generalisera, jag ska åka på pysselmässa. Jag tror det kommer bli väldigt spännande och förhoppningsvis superinspirerande. Jag hoppas på att få se massa kul nya material och tekniker. Det jag hoppas att jag inte får se så mycket av är scrapbooking, vilket jag har varit lite smårädd för att majoriteten av mässan ska handla om. Men HOPPAS att jag har fel. Jag är i alla fall så pepp på att få åka iväg och bli inspirerad.

Vad gäller Frankfurt vet jag nästan inget alls om staden och de flesta jag har pratat med har på sin höjd varit på flygplatsen för att byta plan. Så har någon av er varit i Frankfurt? Har ni några tips? Mesta delen kommer nog gå åt till att gå på själva mässan, men i mellantiden vore det kul med tips. Typ restauranger, trevliga frukosställen, butiker, fina hus etc.

Puss och tack!

5 Comments

 1. silja 31 januari, 2015 at 11:47

  har en kollega som bor i frankfurt och hon brukar tipsa om café karin som ska vara ett mysigt ställe med bade god frukost och kaffe/fikabröd 🙂 http://www.cafekarin.de/ ha det sa trevligt!

  Reply
  1. Anna María 2 februari, 2015 at 10:00

   Tack för tipset, är inne på sista dagen idag och idag hoppas jag att vi ska hinna gå in till själva stan också.

   Reply
 2. ISA 1 februari, 2015 at 03:30

  oj så spännande! kommer nog bli en jättehäftig upplevelse 🙂 have fun!

  Reply
 3. Sandra 2 februari, 2015 at 08:06

  Hur var det? mycket scrapbooking? :/

  Reply
  1. Anna María 2 februari, 2015 at 10:08

   Jadu, det var rätt mycket scrapbooking alltså, men även lite annat. Är här en dag till och sen när jag är hemma igen tänkte jag försöka skriva ett samlingsinlägg med lite tankar om alla intryck.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *