2015 genom instagram

Året närmar sig sitt slut nu och då kan jag bara inte låta bli att inte på något sätt sammanfatta det. Vi börjar med att kika på hur året har sett ut genom instagram. En bild per månad. Vill ni se mer så kan ni följa mig på @dnilva.

jan-feb

Januari började med att vi presenterade Monthly Makers för er alla. Första temat var papper och jag testade vika allt möjligt innan jag kom fram till vad jag ville göra. Februari började med att Philip och jag var i Frankfurt och gick på pysselmässa.

mars-april

I mars åkte vi till Yasuragi och jag har aldrig varit så ren i hela mitt liv skulle jag tro. Redan i april gav våren ifrån sig några livstecken och var mer än välkommen.

maj-juni

Maj avslutades med en 90-tals fest på kontoret. Jag var svår och trasslig lägst ut till höger i bild. Så i juni åkte jag och ett gäng kompisar till Italien och hade världens finaste semester.

juli-aug

Så blev det juli och vi var hemma igen från Italien. Jag jobbade lite och gick på min andra omgång semester. En snabb tur ner till Halmstad hann vi med. Sen kom augusti och vi gick på Kicki och Mattis bröllop med tillhörande magisk fest!

sept-okt

I september åkte Philip och jag till Island, och åkte på utflykter. Älskar det landet! Så blev det oktober och jag fick träffa den här lilla fluffiga hårbollen Homer.

nov-dec

November var ärligt talat mest grått och oinspirerande, plus att mina arm svällde upp, blev blå och obrukbar så det blev inte så himla många bilder på instagram, men en kväll bjöd Silver (som vi delar kontor med) på mustaschfest. Det måste ju i alla fall dokumenteras. Och december tycker jag bör avslutas med en selfie, bara för att jag tyckte jag var extra fin och jag skulle bli bjuden på 5-rätters.

Är det något särskilt ni skulle vilja att jag sammanfattade från året som har gått?

TRANSLATION: Some moments from 2015 through my instagram @dnilva, is my nick there if you’d like to follow. 

2 Comments

  1. Amanda 27 december, 2015 at 23:14

    Härliga bilder 🙂 jag tycker alltid det är kul att se vad folk har läst under året så en liten sån sammanfattning hade varit roligt ^^

    Reply
  2. Vicky 29 december, 2015 at 09:00

    homer <3 minns att jag dog lite när du postade hen första gången men nu dog jag igen. kan du inte sammanfatta mat? min favvo-typ av sammanfattning kanske.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *