Topp 9 instagrambilder 2016

Såhär när året börjar lida mot sitt slut är det alltid kul att sammanfatta och sammanställa året som gått. 2016bestnine.com är en sida som en kan se vilka 9 bilder som varit mest likeade på instagram. Jag gjorde det förra året och delade då resultatet på just instagram. Men så såg jag att Julia hade gjort en fin sammanställning på bloggen och det ville jag också göra!

Så, här kommer mina nio mest gillade bilder från 2016. Och vill ni följa mig där hittar ni mig under namnet Dnilva.

9

9) De här nutellafyllda pannkakorna som Philip och jag lagade en helgmorgon. Ha-llå vad gott!

8

8) När vi flög till Island för några dagar sedan. Det är kanske uttjatat att fota ut genom ett flygplansfönster, men det är ändå en himla härlig känsla att resa någonstans. Sen tycker jag att Icelandair har en himla fin symbol också.

7

7) Åh! Sommar, Italien, brunbrända ben, bok och en pool. Ja tack, ge mig det nu!

6

6) Här skulle jag iväg på en svinviktig grej som jag var nervös som tusan över men också så himla peppad på. Det var längesedan jag ville något så mycket som den här dagen. Och vet ni?! Det gick vägen för mig och snart, ÄNTLIGEN kan jag berätta mer om det för er också.

5

5) En solnedgång från Villa Mami ♡ Sån himla drömutsikt!

4

4) Det är nåt särskilt med blommande körsbärsträd. Det är som ett tecken på hopp tycker jag. En morgon innan jobbet gick jag dit med Sara för att njuta. Det gjorde också de här två änderna som vi mötte. Fint tycker jag.

3

3) Jag plåtades för Baby Björn och fick rosa hår för en dag. Det om något behövdes såklart förevigas. Kan sakna mina pastellhår ibland, men nu måste håret verkligen få vila.

2

2) Den här bilden la jag upp när Philip och jag hade varit förlovade i nio år. Klart det förtjänar massa likes 🙂 Älskar oss!

1

1) Min mest likeade bild 2016 är den här höstiga bilden med en tunnelbana bland träden. Jag skulle möte upp KG för att äta lunch på AB Café och var lite tidig. Då tog jag vägen förbi ett övergivet parkeringshus nedanför där jag bor. Jag gick upp på taket och tvärs över alla tomma parkeringsplatser för att blicka ut över alla brandgula träd. Jag tog upp telefonen för att ta en bild och precis då kommer tunnelbanan. Bra timing.

 

10 Comments

 1. Jenn - forever abroad 28 december, 2016 at 08:34

  Flygplansfönster blir aldrig uttjatade!! 😉
  Välförtjänta likes också, så fina bilder!

  Reply
  1. Anna María Larsson 30 december, 2016 at 08:46

   Nej de blir kanske inte det 😛 Tack!

   Reply
 2. Ellen 28 december, 2016 at 15:14

  Så himla fint att se dina toppbilder för 2016!

  Reply
  1. Anna María Larsson 30 december, 2016 at 08:46

   🙂 Kul att se dina också 🙂

   Reply
 3. Annie - lättlagat vegokäk 28 december, 2016 at 17:05

  Så himla härliga bilder hela gänget! Särskilt den där höstbilden är ju magisk alltså! Och pannkakorna förstås <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 30 december, 2016 at 08:45

   Tack! Pannkakorna är alltid en bra idé 😛 Blir dock sugen på dem varje gång jag ser dem 😛

   Reply
 4. Alicia 28 december, 2016 at 20:22

  Men gud vad kul inläggsidé! Den lånar jag gärna jag med 🙂 Och så fina bilder, stämningar, teman och historier!

  PS Är så HIMLA taggad på #6!!!!

  Reply
  1. Anna María Larsson 30 december, 2016 at 08:44

   Ja visst är det! Kör du med. Det vill jag se i alla fall 🙂 Är dötaggad på #6 med!!!!

   Reply
 5. Eric - SMDLND 29 december, 2016 at 22:42

  Gud vilken fin bild, den där sista! Fick en sådan saknad till hösten av den!!

  Reply
  1. Anna María Larsson 30 december, 2016 at 08:43

   Tack! Ja, visst kan hösten vara helt fantastiskt fin med alla färgerna.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *